Portrættegning

Sådan gør du

1. Bestilling
Ønsker du et uforpligtende tilbud på en portrættegning, skal du blot klikke på "Bestilling" og udfylde formularen. Så vil jeg kigge på det og lave et tilbud til dig.

2. Fotografiet
Det er vigtigt at fotografiet der skal laves en portrættegning ud fra, er i en rimelig kvalitet, med skarpe detaljer og må meget gerne være et close-up. Det er dog ikke et krav, jeg kan tegne efter de fleste billeder, men man skal blot have i tankerne at jo bedre fotoet er, jo bedre bliver portrættegningen. Er du i tvivl om hvor vidt et foto egner sig at lave portrættegning efter, kan du altid sende den til mig, så vurdere jeg det gerne for dig.

Send venligst digitale fotos på e-mail: mail@portraetfabrikken.dk

3. Portrættegningen laves
Så snart jeg har modtaget det fotografi portrættegningen skal laves efter, går jeg igang. Herefter vil du i første omgang modtage tegningen som en indscanning på email, til godkendelse.

4. Betaling & levering
Når du har godkendt portrættegningen, skal du indbetale det aftalte deløb via bankoverførsel, du modtager kontonr. med email. Lige så snart jeg har modtaget betalingen sender jeg din portrættegning afsted med posten (Post Danmark).


Bestil nu!